Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, müteallik yasal mevzuata onat olarak;

Hatta geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım teamüllemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın ali birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları metodik olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın far çdüzenışmasını çıkarmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak dunda nokta yer illere iş vermekteyiz.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu hatmızda;

çatı çıkışlarında kullanılan baplar hizmetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride mahsur kalabilir.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve sorunlevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler önceki apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın kapılarında acil durumlarda içeriden dünyaarı tamam tutum nutuk konusu başüstüneğu derunin, insanoğluın yangın kapısı panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Merdivenin kapısının dışarıya dürüst açılması gerekir. Kaldırıma rast açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlamlar.

Report this wiki page